Vårkickoff för seniordamer!

Hej kära seniordamer!

Snöslask ute men vet att det bara är en tidsfråga innan vi får slå ut!

Seniordamkommittén har träffats och planerat och vi har bestämt att vi inte gör några dramatiska ändringar då era enkätsvar visar att ni vill ha det som tidigare.

Vi har fått en uppdaterad uppdragsbeskrivning för seniorkommittén, men även den är rätt lik den gamla och finnas att läsa på klubbens hemsida - https://www.agk.ax/medlemmar/vara-medlemmar/kommitteer.

Torsdagen den 21 april kl. 13.00 träffas vi för Kick off-lunch på Restaurang Kvarter 5. Vi äter från dagens meny på egen bekostnad.

Vi träffas för att informera, diskutera och samtidigt ha trevligt inför säsongen!

Vi spelar på tisdagarna även denna säsong, bokar tider i Golfbox (senast på söndagen före kl 16) och vi har ett par tävlingar tillsammans med herrarna. Vi föreslår att vi även denna säsong betalar en liten spelavgift, förslagsvis 2€/gång, som vi gjort de senaste säsongerna då det fungerat bra! Vilket betalningssystem vi skall ha tar vi ställning till på mötet. Pengarna går till vinster i de små tävlingar vi planerar att ha även fortsättningsvis.

Första rundan infaller tisdagen den 3 maj då vi spelar två varv på Prinsessan med kanonstart kl. 10.30. Vi träffas utanför kansliet kl. 10 för info. Efteråt äter vi i Golfrestaurangen. (Den som vill förstås!)

Övriga frågor som står på agendan: Resor till Sverige? Lindö, Väddö, Burvik….Golf i Eckerö

Varmt Välkommen till vår Kick Off!

Anmälan till någon av oss senast 19.4, men gärna så snabbt som möjligt.

Ps Önskar dig som inte varit med tidigare extra välkommen!

Observera att vårt spelschema är preliminärt och att det kan bli ändringar under säsongen.

Observera att den som vill vara med och tävla i Pensionärsförbundets mästerskap 15 juni ska anmäla sig nu senast 15 april till Monica! (Kan finnas möjlighet att hoppa på tåget senare ifall det inte blir full.)